Film i TV

zar opet?

Aside Banners

Piši kući propalo: Netflix otkazao i Daredevila, kraj jednog svijeta?

Piše , Objavljeno

Odgledali smo već tri sezone vraga iz Hell’s Kitchena na strani dobra kako kroz uske hodnike mlati negativce i lomi ruke. Daredevil je bio prekretnica u superjunačkim serijama jer je kickstartao čitav novi Marvel svemir – onaj Netflixov.

Prva sezona nam je bila odlična jer nismo nikad vidjeli išta slično, ali nakon toga je uslijedila i Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Defendersi i Punisher – pa so vidjeli jako puno tog sličnog u kratkom vremenu. Iskreno… Neki od nas nisu ni pogledali Defenderse. Ni Iron Fista.

Netflix je reagirao, ali umjesto da se fokusiraju na popravljanje “polomljenih” superjunaka, odlučili su se za otkazivanje suradnje.

To se dogodilo i Daredevilu, a mislili smo da je barem on siguran. Ako ništa drugo, posljednja sezona je bila pristojna i činilo se da ćemo dobiti još.

.

“Marvelov Daredevil neće dobiti četvrtu sezonu. Ponosni smo na posljednju i finalnu sezonu serije. Iako je ovo bolno za fanove, osjećamo kako je najbolje zatvoriti ovo poglavlje dok je serija na vrhu.

(…)

Iako je serija završila, tri postojeće sezone će biti dostupne na servisu još godinama, a Daredevilov lik će živjeti u budućim Marvelovim projektima.”

Budućim projektima kažeš? Easy way out čini nam se, damage kontrola PR službe. I Luke Cage je otkazan i Iron Fist također. Još ne znamo kakva sudba očekuje Jessicu Jones i The Punishera, ali kako su se domino kocke krenule rušiti – čini nam se da ni oni neće završiti neokrznuti.

TAGOVIdaredevil marvel Netflix superjunaci

Komentiraj