Film i TV

Rasturačina na više načina

Aside Banners

Stallone i družina ponovo rasturaju sve oko sebe u nastavku Plaćenika

Sly Stallone ponovo okuplja mega-akcijsku ekipu koja razvaljuje sve oko sebe i vozika se u... minijaturnom Smartu?

Piše , Objavljeno

Expendablesi se vraćaju! I to uskoro, tokom kolovoza – barem u američkim kinima, jer naša još nisu objavila datum premijere. Sylvester Stallone ponovo je ujedinio gotovo sve moguće akcijske zvijezde s kraja prošlog stoljeća. Penzionerski badassevi na okup!

Uz Stallonea, vraćaju se Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture i Terry Crews, a Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger trebali bi imati povećane uloge nakon što su prošli put imali manji cameo. Njima su sada pridodani Chuck Norris [umetni izlizani vic ovdje] i Jean-Claude Van Damme kao glavni negativac. Plus, najmlađi dio akcijske ekipe je 22-godišnji Liam Hemsworth, koji se na setu vjerojatno osjećao kao medicinska sestra u domu umirovljenika.

Ovog puta Stallone neće sjediti u redateljskom stolcu, već ga mijenja Simon West, kojem akcijski blockbusteri nisu stran pojam – Con Air i Lara Croft samo su neki s njegovog IMDb profila. West je angažiran kako bi prezaposleni Stallone došao do daha te imao više vremena za snimanje svojih scena, pisanje scenarija i, pretpostavljamo, ubrizgivanje botoksa u pauzama između snimanja.

Malu skepsu među publikom izazvala je najava da će film imati PG-13 oznaku, umjesto R kao u prvom. Odnosno, bit će odobren za sve klince iznad 13 godina ili ispod ako su u pratnji roditelja – za razliku od “Rated R” filmova kojima mlađi od 17 ne smiju prismjrdjeti bez staraca za petama. Naravno, Stallone je požurio objasniti da to neće utjecati na količinu akcije, ali PG-13 svejedno sam po sebi znači ograničenu količinu sisa, krvi i pičkaranja.

Najnoviji, treći po redu trailer pogledajte u nastavku, a odmah potom dodajemo i nešto duži, dvominutni prethodni trailer.

TAGOVIarnold schwarzenegger bruce willis chuck norris Plaćenici sylvester stallone The Expendables trailer

Komentiraj