Film i TV

yesssssss

Aside Banners

Po prvi put otkad su u filmskoj industriji – Jackie Chan i Sylvester Stallone udružuju snage

Piše , Objavljeno

Game over.

Otkad smo bili klinci, omiljeni akcijski junaci su nam bili Sylvester Stallone i Jackie Chan. Neki ljudi će možda istaknuti Van Dammea ili Schwarzeneggera umjesto Stallonea, ali Sly je bio sve. Vjerojatno prvi glumac (uz John Travoltu) kojem smo zapamtili ime – iako su ga majke oslovljavale “Silvestar Stalone”.

I Jackie i Sly su legende akcijskog žanra, obojica su stvorili ime kroz osamdesete i devedesete, a ovo je prvi put da će se naći zajedno u filmskom ostvarenju.

Film se zove Ex-Baghdad, a producirat će ga Jackie Chanova kompanija SR Media, a s budžetom od 80 milijuna dolara će biti jedan od filmova s najvećim budžetom koji dolazi iz Kine. Jackie Chan će glumiti zaštitarskog poduzetnika koji otkriva zavjeru u naftnoj kompaniji, a spasit će stvar zajedno s bivšim američkim marincem kojeg glumi…a znate već tko.

Još se ne zna raspored snimanja ni datum premijere, ali Ex-Baghdad je jedan od onih filmova koje ćemo rado pogledati – s prijateljima i očevima, a sam angažman Stallonea i Chana je dovoljan razlog da se stvori ogroman interes oko ovog filma. Još ako redatelj Scott Waugh (faca iza Act of Valor i Need for Speeda) prihvati B-prirodu projekta – sve će biti divno.

TAGOVIakcija film jackie chan sylvester stallone

Komentiraj