Film i TV

napokon!

Aside Banners

Pogledaj trailer za Spider-Man: No Way Home – multiverzum i svi zlikovci su tu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Bili smo zabrinuti oko novog Spideyja jer se datum premijere No Way Homea približavao, a Sony nikako da nam pokaže taj prokleti potpuni trailer. Kevin Feige i društvo su se čupali kako nisu uopće tajanstveni, kako pristupaju Spideyju kao i svim filmovima što je laž i obmana jer teaser trailer smo dobili u kolovozu i to je bilo to. Pregladnili smo već.

Da, ušli smo u tridesete i još uvijek želimo gledati superjunaka kako se njiše na paukovoj mreži kroz Manhattan. Ovo je treći Hollandov film u glavnoj ulozi Spider-Mana, a već šesti u MCU-ju. Vrijeme leti, ha?

Radnja ovog filma se nastavlja na Far From Home, nevini filmić o maturalcu. Svi znaju tko je Spider-Man, svi znaju tko je Peter Parker, optužen je za ubojstvo “superjunaka” Mysteria. Pokušao je popraviti situaciju, ali kao što to obično biva – učinio ju je još gorom. Znatno gorom. Ovaj put će mu Doctor Strange pokušati pomoći, ali je otvaranje vrata multiverzuma možda prevelik zalogaj i za njega. Odjednom počnu izranjati negativci iz ranijih Spider-Man franšiza! Pogledaj trailer:

“You’re not Peter Parker!”

Emocije.

Alfred Molina se vratio kao Doctor Octopus, Willem Dafoe je Green Goblin, a Jamie Foxx je Electro. U traileru vidimo i Sandmana i Lizarda, a na popisu glumaca su i Thomas Haden Church i Rhys Ifans – što znači da se kontinuitet nastavlja.

Goblin
Galerija

U filmu se očekuju i Tobey Maguire i Andrew Garfield, ali nitko nije potvrdio njihov angažman, a trailer nam ništa ne otkriva po tom pitanju.

Pogledaj trailer za Spider-Man: No Way Home – multiverzum i svi zlikovci su tu