Film i TV

mokri bradonja

Aside Banners

Pogledaj završni trailer za Aquamana – dosta ismijavanja, ovaj bi mogao biti opak

Piše , Objavljeno

Aquaman je oduvijek bio predmet ismijavanja – nakon prolaska zlatnih i srebrnih era za strip, priče o superjunacima su postajale ozbiljnije i mračnije, a plavušan Aquaman, kralj Atlantide je izrugivan zbog svoje supermoći da komunicira s morskim bićima, a ni odijelo baš nije pomoglo.

U HBO-voj hit seriji Entourage smo gledali protagonista Vincea kako ruši rekord s angažmanom u Aquamanu (kojeg je u seriji režirao James Cameron), ali stvarnosvjetsku ekranizaciju dobivamo tek ove godine.

Aquamana smo imali priliku gledati u neslavnom Justice Leagueu, dokazano je da će Momoa odraditi dobar posao – iako nam nisu sjele njegova “fuck yeah” dobacivanja, mogli su mu scenaristi napisati neke opake opaske.

Ako Aquaman bude uspješan, moguće da DC-ju porastu apetiti pa da se požele razgranati. Premijera Aquamana? 21. prosinca ove godine.

Pogledaj finalni trailer. Malo nam je laughable ovaj CGI tu i tamo, ali to nam nije najvažnija stvar u filmu, hoćemo se zabaviti. A vidimo mladog Aquamana kako trenira, te trening montaže su nam najdraže scene u filmovima. Pitaj Rockyja. I onog mališu u Never Back Down.

TAGOVIAquaman blockbuster DC film superjunaci

Komentiraj