Film i TV

Zadovoljena pravda

Aside Banners

Pogledajte službeni trailer još jednog filma o Steve Jobsu. Ovaj će biti dobar!

Prvi službeni trailer biografskog filma "Steve Jobs" je vani. Pravda će biti zadovoljena.

Piše , Objavljeno

Ako se pitate “Zašto još jedan film o Steve Jobsu?”, odgovor je – zato što je prošli bio užasan. Čini se da će ovaj put stvari biti puno bolje.

Steve Jobsa tumači odlični Michael Fassbender. Za početak imamo prigovor na fizičku sličnost sa Steve Jobsom koja jednostavno nije dovoljna, ali ne sumnjamo da će Fassbender odraditi vrhunski posao i time se približiti A-listi holivudskih glumaca. Trailer prikazuje egoističnog i teškog čovjeka, a Fassbender ima iskustva s takvim ulogama.

Sličnost je malo nategnuta

Sličnost je malo nategnuta

Steve Wozniak, suosnivač Applea, je bio savjetnik na ovom filmskom projektu, a njega će u filmu tumačiti Seth Rogen. U filmu ćemo vidjeti i Kate Winslet i Jeff Danielsa.

Režiju potpisuje Danny Boyle koji je režirao Slumdog Millionairea i Trainspotting.
Scenarij je baziran na biografiji koja je proizašla iz pera (prije tipkovnice) Waltera Isaacsona, a prilagodio ga je Aaron Sorkin, Oscarom ovjenčan scenarist filma o nastanku Facebooka – The Social Network.

Usporedbe s prošlim filmom o Steve Jobsu su neizbježne. Ono što smo zamjerili filmu “Jobs” s Ashton Kutcherom je… SVE! Kao da su autori tog filma jednostavno pretrčali sve što se Jobsu ikada dogodilo, ime Apple je smišljeno super brzo prilikom jedne vožnje automobilom i imamo dojam da nismo gotovo ništa novo saznali. Jedino zbog čega bismo Jobsu dali prednost pred Steve Jobsom (uspijevate pratit?) je to što je Ashton Kutcher puno sličniji mladom Jobsu nego Fassbender.

22221-jobs-kutcher

Slični jesu, ali ostatak filma… ew

Ovaj film izgleda obećavajuće, iskrenije i zabavnije. Jedva čekamo 24. prosinca da ga pogledamo.

TAGOVIapple cinestar film steve jobs

Komentiraj