Film i TV

Aside Banners

Pogledajte trailer za “Creed”, Rocky Balboa se vraća – no ovaj put u novoj ulozi

Osim filmova baziranih na stripovima i filmova sa puno lasera i eksplozija, sportska drama je žanr koji nas najviše ispunjava. I zbog kojeg najčešće plačemo prave, muške suze.

Piše , Objavljeno

Jedna od rijetkih sportskih franšiza, ona o Rockyu, nastavlja se ovim filmom.

izvor: Youtube

izvor: Youtube

Glavnu ulogu tumači Michael B. Jordan, glumac poznat po ulogama u remek-djelu televizije The Wire te filmovima kao što su The Chronicle, Fruitvale Station i nadolazeća Fantastična Četvorka. Glavni protagonist je Adonis Johnson, sin velikog Apolla Creeda koji je poginuo u ringu, a pogubio ga je ruski robot Ivan Drago. Rocky je prekasno bacio ručnik u tom meču. U traileru saznajemo kako Adonis nikad nije upoznao svog oca, ali i da zna puno o njemu.

“Rocky Balboa”, posljednji film u serijalu o velikom Rockyu nas nije baš oduševio, ali čini se kako bismo napokon mogli dobiti odličan film. Sylvester Stallone se vraća u ulozi Rockya, ali ovaj put će ulaziti u ring kao mentor mladom Adonisu. Adonis je posjetio Philadelphiju i zamolio Rockya da ga trenira. U traileru vidimo neke scene koje odaju počast prošlim Rocky filmovima i sigurni smo kako ćemo i ovaj puta roniti prave suze.

Creed

Glumačka postava obećava, Adonisovu majku tumači Phylicia Rashad (u narodu poznata kao Claire Huxtable iz Cosby Showa), Adonisovo djevojku prekrasna i talentirana Tessa Thompson, a redatelj je Ryan Coogler koji je s Jordanom već surađivao na pozitivnim kritikama ovjenčanom filmu “Fruitvale Station“.

Film izlazi 25. studenog 2015. Nosimo maramice.

TAGOVIboks creed rocky rocky balboa sport sportski film sylvester stallone

Komentiraj