Film i TV

Aside Banners

Posljednji animirani Spider-Man je osvojio Oscara, stigao trailer za nastavak. Djeluje još luđe

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Sony je teaser trailerom najavio nastavak megauspješnog animiranog filma Into The Spider-Verse iz 2018. godine. Nastavak se zove Across the Spider-Verse, uz sufiks Part One.

Into the Spider-Verse je osvojio Oscara za najbolji animirani film, zaradio je preko 375 milijuna dolara diljem svijeta, a unio je i nove tehnike u svijet animacije. Najveći ljubitelji stripa su dobili pravu poslasticu, a i materijal je bio prikladan i za osobe koji prvi put zakoračuju u svijet ovog superjunaka.

Ako nas pitaš – Into the Spider-Verse je uvjerljivo najbolja ekranizacija Spider-Mana koju smo gledali u životu, ali to je na neki način varanje jer medij animiranog filma briše neke granice koje igrani filmovi jednostavno ne mogu nadići.

U novom traileru smo dobili najavu nastavka, a saznali smo da će Across The Spider-Verse doći u dva dijela jer čitava priča nikako nije stala u jedan film. Tim istovremeno radi na oba filma – nadamo se da nećemo morati čekati par godine na drugi dio priče kao što čekamo na nastavak Into The Spider-Versea.

Miles Morales izgleda odraslije, u njegov svemir uskače Gwen Stacy te ga poziva na novu avanturu. Iskreno nas zanima kakvu Spider-ekipu će ovaj put okupiti. Poznavatelji različitih edicija Spider-mana će primijetiti i Spider-Mana 2099 iza čije maske se krije Miguel O’Hara.

Miles je stariji
Galerija

Prvi dio novih avantura u Spider-Verseu stiže u kina 7. listopada 2022. godine, a obećali su nam nastavak “nekad u 2023. godini”.

Posljednji animirani Spider-Man je osvojio Oscara, stigao trailer za nastavak. Djeluje još luđe