Film i TV

može!

Aside Banners

Potpuno iznebuha – prva sezona Sandmana dobila dvije dodatne epizode!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Vjerovali smo kako nikad nećemo dobiti ekranizaciju Sandmana jer smo vjerovali kako je svijet snova, barem prikazan u stripovima, teško adaptirati u igranu formu. Ali… Netflix je uspio. Donekle.

Imamo problema sa snimanjem, nekim efektima i nekim kadrovima, izrazito nas podsjećaju na sve Netflixove projekte, ali i dalje smo izabrali ostati fanovi ove ekranizacije usprkos brojnim stvarima koje nam idu na živce, uključujući i vječno nadurenu facu Toma Sturridgea koji glumi Morpheusa.

Netflix je odlučio izbaciti dvije dodatne priče smještene u Sandmanov svijet svjetove, ali su priče složene u jednu epizodu od 64 minute.

Prva dodatna priča (i polovica 11. epizode) je adaptacija stripa Sna tisuću mačaka u kojoj mačka pokušava pronaći Gospodara snova – a čitava epizoda je prekrasno animirana i traje čak 64 minute. Druga polovica epizode je adaptacija stripa Kaliopa u kojoj jedan autor uspijeva zarobiti grčku muzu.

Još nismo pogledali, ali hoćemo po završetku smjene.

Ne sjećamo se jesu li iz Netflixa ovo ikad dosad napravili – dodali novi sadržaj vrlo brzo nakon premijere čitave sezone neke serije, ali pozdravljamo. Bar ne moramo skrolati satima da pronađemo što ćemo gledati sljedeće. Točnije – još barem sat vremena ne moramo skrolati satima u potrazi za nečim novim.

TAGOVIneil gaiman Netflix sandman serije serije 2022