Film i TV

FTT

Aside Banners

Potvrđen datum premijere Game of Thronesa u novom traileru, sišli smo u kripte Winterfella

Piše , Objavljeno

For The Throne. Tri riječi koje nam je (barem u ovom trenutku) draže čuti od “volim te, ljubavi”, “velik ti je”, “plaća je stigla” i “pizza je gotova”. HBO je najavio novu i posljednju sezonu uz te riječi, a datum premijere je pao na 14. travnja.

Ako želite obnoviti svoje znanje ili podsjetiti se zašto volite sve te likove, bez obzira koliko pokvareni bili, morate početi odmah. Dosad je izašlo 67 epizoda – a do premijere je ostalo 90 dana (i 13 sati – u trenutku pisanja ovog teksta) tako da ćete morati postaviti pristojan tempo gledanja.

HBO glavonja Richard Plepler je u jednom nedavnom intervjuu obznanio kako je svaka nova epizoda kao gledanje filma. Bit će zeznuto.

U novom traileru Jon Snow, Arya i Sansa Stark ulaze u katakombe ispod Winterfella gdje se skriva čitava povijest njihovih predaka, zajedno s njihovim kipovima. Ova rečenica ima dva smisla – baci pogled na trailer.

Tu su i kipovi predaka, ali i ono što nas je iznenadilo – kipovi ovih troje navedenih titana koje smo zavoljeli kroz sedam sezona. Što to znači? Lavina teorija fanova će se stropoštati na Internet.

Jedna od najvećih, najskupljih, najpiratiziranijih i najgledanijih serija se primiče svom neizbježnom kraju. Suza suzu stiže, ali nam je drago što smo bili dio ovog spektakularnog putovanja.

TAGOVIGame of Thrones hbo Igra prijestolja novi trailer posljednja sezona

Komentiraj