Film i TV

Ne želimo Witchera

Aside Banners

Potvrđeno je, gledat ćemo treću sezonu popularne Umbrella Academy serije

Piše , Objavljeno

S ovim Netflixom nikad ne znate. Možda serija može proći bombastično, ali naprave samo jednu sezonu, a možda je serija totalno smeće (khm, The Witcher, khm), a oni s uzbuđenjem stalno najavljuju sljedeću sezonu.

Sve u svemu, dok oni ne potvrde, nikad ne znate na čemu ste – nadati se ili ne, razmišljati o tome što će biti i stvarati YouTube sadržaj o vlastitim teorijama ili ne, učlaniti se u lokalnu obožavateljsku grupu dotične serije ili ne… Kako nas držiš u šaci Netflikše…

Kako god, Umbrella Academy je potvrđena za treću sezonu. Prve dvije sezone smo doslovno progutali. Prije toga nismo uopće znali za originalnu stripovsku verziju (sram nas je), a itekako nam se svidjela čitava priča od Gerard Waya. Preporučljivo.

U trećoj sezonu ćemo imati prilike ponovno gledati njuške kao što su Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya i Colm Feore.

Jedva čekamo jer je druga sezona završila fenomenalno, nećemo ništa spojlati, ali na samu pomisao na kraj osjećamo kako uzbuđenje u nama raste.

Nemamo konkretnih vijesti kada će nova sezona izaći, ali na Twitteru su objavili kako će snimanje početi u veljači sljedeće godine. Držimo fige da se to ostvari i zamolit ćemo baku da posti i da se moli Bogu kako bi sve išlo po planu.

TAGOVINetflix umbrella academy