Film i TV

Banner 300

Potvrđeno: Tom Hardy se vraća u “Venom 2”

Piše , Objavljeno

Možda nije najbolje ostvarenje temeljeno na Marvelu, ali Venom je bio sasvim gledljiv film čiji ćemo nastavak rado pogledati, a i nećemo se previše morati mučiti s nagovaranjem cure koja inače nije ljubiteljica stripova na odlazak u kino. Jer – Tom Hardy.

Nakon što je glumio u prvom dijelu 2018., sada je i službeno potvrđeno da će se glumac vratiti u ulogu Eddieja Brocka aka Venoma u drugom nastavku.

Mogu reći da će se Tom Hardy vratiti, veličanstveno odigrati taj lik kao što nitko drugi ne može“, kazao je producent Amy Pascal za Fandango. “Kad pomisliš na Venom, nikad nećeš moći zamisliti nikoga osim Toma Hardyja u toj ulozi.

Potencijal za nastavak prepoznali smo još na kraju prvog dijela kada je Eddie Brock otputovao u zatvor San Quentin kako bi intervjuirao osuđenog serijskog ubojicu Cletusa Kasadyja (legenda Woody Harrelson). “Kad izađem odavde, a hoću, bit će pokolj“, obećao je Carnage.

Ljubitelji stripova znaju psihotičnog serijskog ubojicu bez moralnog kompasa kao jednog od Venomovih najvećih neprijatelja. A hoće li se i Harrelson vratiti u nastavku još nije potvrđeno, ali fingers crossed.

Osim postave iz prvog dijela, fanovi se nadaju da će u drugom vidjeti još jednog Marvelovog/Sonyjevog lika, a radi se o ni manje ni više već o Tom Hollandovom Spider Manu. “Svi bi to voljeli vidjeti“, komentirao je Pascal. “Nikad se ne zna … možda će se dogoditi. Mogu reći da smo imali fantastično partnerstvo i nikad ne znate što će se dogoditi. Imamo mnogo priča o Spider-Manu, u svakom aspektu. Imamo velike planove da Tom Holland bude dio svega.”

Na pitanje što misli pod “svim”, Pascal se nasmijao i odgovorio: “Svaki film koji radimo! On mora biti u svakom filmu na kojem radim!

Što vi kažete na ovu kombinaciju? Biste li opet voljeli vidjeti Venoma i Spider Mana u istom filmu?

TAGOVImarvel tom hardy venom