Film i TV

idemo na zapad

Banner 300

Potvrđeno: Westworld će dobiti treću sezonu

Piše , Objavljeno

Kada biste nekom rekli da gledate seriju o zabavnom parku s vestern temom – ljudi bi vas čudno pogledali. Kada biste rekli da u tom svijetu ljudima fantazije ispunjavaju umjetno-inteligentni roboti koji postaju svjesni svog postojanja – ili bi vas zamotali u luđačku košulji ili bi ispekli kokice. E zato volimo Westworld.

Druga sezona serije Westworld je započela s emitiranjem prije dva tjedna, a HBO je već sada toliko zadovoljan da su najavili kako ćemo dobiti i treću sezonu.

Serija bazirana na filmu Michaela Crichtona iz 1973. godine (faca i iza Jurassic Park romana – lik očito voli zabavne parkove) je postala pravi hit među gledateljima. HBO je oduvijek poznat po visokim produkcijskim vrijednostima, a popularnosti je svakako pridonijela i glumačka postava (braćo i sestre – Anthony Hopkins, Thandie Newton, Evan Rachel Wood, James Marsden, Ed Harris, Jeffrey Wright…) te kvalitetan scenarij koji uvijek postavlja više pitanja nego što odgovora daje.

Zagonetke su konstantno ovdje, a sada znamo da ih možda bude još više neodgovorenih kada smo dobili potvrdu snimanja treće sezone. NEMA KRAJA. Bar ne još…

TAGOVIhbo najbolje serije serije sezona westworld

Komentiraj