Film i TV

Bez bijelog rendžera, ali s Walter Whiteom

Aside Banners

Power Rangers film dolazi 2017. godine s groznim kostimima, ali i Bryan Cranstonom

Piše , Objavljeno

Nostalgija i rebootovi vladaju Holywoodom, posljednje Ninja Kornjače nisu bile ni upola loše pa bi i Power Rangersi mogli biti hit.

Nažalost, jedna od najvažnijih komponenti svakog Power Rangers projekta su bili jednostavni spandex kostimi koji su se lagano implementirali u popkulturu, a fotka (ili render) najnovijih odijela pokazuje masno kompliciranje s vizualnim identitetom Rangersa.

Hi-tech odijela? Moglo je i bez toga. Twitter je poludio, ali dat ćemo priliku. Možda bude funkcioniralo u filmu.

Čak smo i uspjeli zaboraviti na nova odijela Rangersa jer je stigla jedna fantastična vijest.

Walter White Bryan Cranston će glumiti moćnog Zordona u novim Power Rangersima!!!

Ako niste imali djetinjstvo i nisi skakao tijekom epizoda Power Rangersa, Zordon je tvorac Power Rangersa koji je tražio tinejdžere – ali ne bilo kakve tinejdžere već tinejdžere sa stavom. Od njih je sastavio moćan tim koji je štitio planet od zlikovaca. Sada će Malcolmov tata i Walter White postati još jedan ikonički lik.

Mislite da je ovo samo jeftin trik (zapravo poprilično skup ako hoćeš angažirati Cranstona) kako bi se sagradio hype oko Power Rangers Reebota?

Povezanost Cranstona i Rangersa je puno veća nego što većina ljudi zna. Mladi Cranston je dao glas nekolicini zlikovaca u originalnoj seriji pa je i jedan od glavnih likova dobio ime po njemu – a to je plavi rendžer Billy Cranston.

Osim Cranstona, na projektu je angažirana i predivna Elizabeth Banks koja će utjeloviti filmsku verziju Rite Repulse – koja neće baš biti toliko odbojna.

Cranston i Banksica na popisu daju određenu težinu projektu pa se s razlogom nadamo kako ćemo biti sretni kad film izađe u ožujku 2017. godine.

TAGOVIBreaking Bad Bryan Cranston nostalgija power rangers Walter White

Komentiraj