Film i TV

Rano rano

Aside Banners

Prerano? Al Pacino želi da ga u nastavku Heata naslijedi ova mlada zvijezda

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

U priču o potencijalnom nastavku legendarne filmske pljačke ulijeću prijedlozi mnogih imena, ali izgleda da poručnik Vincent Hanna ne treba prijedloge.

Govoreći na jubilarnoj projekciji filma Heat tijekom ovogodišnjeg Tribeca Film Festivala, Al Pacino brzo je odgovorio na pitanje koga bi izabrao za tumačenje svoje uloge, prenosi GQ.

Timothée Chalamet.

Ovaj abnormalno talentirani lik od samo 26 godina iza sebe (osim vojske zaluđenih tinejdžerica koja parira onoj kakvu je imao mladi DiCaprio) ima impresivnu listu kvalitetnih filmova – Call Me By Your Name, Beautiful Boy, King, Lady Bird, Little Women, Don’t Look Up, French Dispatch, Dune (!!!).

Trenutno snima Wonku, snimanje biografskog filma o Bobu Dylanu još se vucara, ali radi i na tome, a uskoro izlazi i horor romansa Bones and All.

Dakle, 1) niza uloge i 2) sve redom su mu dobre.

Što se tiče glumačke okretnosti, tu ne postoji sumnja da bi se mladi Chalamet mogao nositi s ulogom koju bi mu Pacino prepustio. Što se tiče kose, također.

Međutim, dio fanova skeptičan je upravo zbog te mladosti i ‘nedovoljnog’ iskustva.

Na kraju krajeva, Pacino je u Heatu (1995) glumio sa svojih skoro 45 godina.

Treba li uopće spominjati da je prije toga apsolutno ubio u svemu čega se dotakao – The Godfather trilogija (1972, 1974 i 1990), Serpico (1973), Dog Day Afternoon (1975), Scarface (1983), Scent of a Woman (1992).

Do Heata je već prošao uloge njušketina koje su na određeni način odradile svoje i odredile njegovu veličinu.

Uloge na različitim stranama zakona Timothée iza sebe još nema – ali, realno, ne postoji razlog zašto uloga Vincenta Hanne ne bi mogla biti prva takve prirode u već zavidnom životopisu.

Filmski svemir Heata već poprima oblik – ovoga kolovoza izlazi roman (redatelja Michaela Manna i autorice Meg Gardiner) koji će istovremeno poslužiti i kao prequel i kao nastavak originalnog filma. Iako, Heat 2 tek treba potvrditi.

I opet, s jedne strane stoje fanovi oduševljeni tom idejom, dok su s druge oni koji smatraju da ovaj masterpiece više ne treba dirati.

U GQ-u spominju Harryja Stylesa kao prijedlog za mladoga De Nira… mi to baš i ne vidimo. Treba imati tu facu…

Prvo stvarno trebamo dvije dostojne face, a tek onda možemo reći ima li ideja o nastavku smisla. U svakom slučaju, čeka se roman.

TAGOVIal pacino Heat robert de niro timothee chalamet