Film i TV

skini tu škembu

Aside Banners

Presmiješno istinit kratki film “Kako smršaviti u 4 laka koraka”

Piše , Objavljeno

Recept je puno pilećih prsa i prekid.

Kratki film je premijerno prikazan na prestižnom Sundance filmskom festivalu. Možda počinje kao klišejizirani savjetodavni video s Men’s Healtha ili AskMena, ali stvari se ubrzo promijene na trećem koraku.

U glavnoj ulozi je Beck Bennett, poznat po angažmanu u Saturday Night Liveu. Slomljeno mu je srce i odluči izgubiti težinu kako bi se osjećao bolje. Sva sreća da nije izabrao odavno isprobanu rutu proždiranja kantica sladoleda i plakanja na Bridget Jones (ili na koje već se filmove plače kad jedeš sladoled).

Možda ju je ipak kratko isprobao

Možda ju je ipak kratko isprobao

Malenu cameo ulogu ima i Conan O’Brien – sigurni smo da ćete ga prepoznati. Kako su njega dovukli? Scenarij je temeljen na blogu jednog od Conanovih producenata – Aarona Bleyearta. “Temeljen” je preblaga riječ. Scenarij JEST taj blog post. Možete točnost naših tvrdnji provjeriti OVDJE.

Ako si prekinuo s djevojkom, vrijeme je za promjene. Kvragu, promjena se već dogodila. Nemaš više (dotad/još uvijek) voljenu osobu u svom životu i imaš previše vremena na raspolaganju. Zabij se u teretanu i ne mrdaj. Ili u park. Ili na bicikl. Nikako facu u kanticu sladoleda. Čak i ako je čokoladni s komadićima brownieja.

TAGOVIfilm fitness muškarci muško ženski odnosi prekid savjeti sundance

Komentiraj