Film i TV

yes please

Aside Banners

Priča se da je Space Jam 2 pronašao sve svoje košarkaše

Piše , Objavljeno

Wow. O dvojci se pričalo stoljećima, a originalni Space Jam s Michaelom Jordanom ima posebno mjesto u našim srcima te je svakako film koji je obilježio devedesete, a samim tim i naše djetinjstvo.

Jedno vrijeme se pričalo da će Blake Griffin imati glavnu ulogu u dvojci, ali to jednostavno ne bi imalo smisla s obzirom na činjenicu da mjesto nasljednika MJ-a u spašavanju galaksije od čegagod zaslužuje dobiti jedino LeBron James.

spacejam

Ono što nas je posebno iznenadilo je što će ovaj put Space Jam posegnuti za svojim košarkaškim talentima i izvan NBA lige.

Osim LeBrona, u filmu ćemo gledati njegovog novog suigrača Anthonyja Davisa, Damian Lillard će imati važnu ulogu, baš kao i Klay Thompson. Steph Curry se spominjao, ali je vjerojatno zbog sponzorskog neslaganja (Nike će uvelike sponzorirati film, a Curry je pod Under Armourom) odbio ulogu. Gledat ćemo i Dianu Taurasi, jednu od najvećih košarkašica svih vremena te sestre Chiney i Nneku Ogwumike iz WNBA lige.

Ali eto – sad sve što se događa povezano s LeBron Jamesom je iskra za medijske napise o velikim planovima Lakersa za stvaranjem nove supermomčadi.

Možda se ovoj probranoj ekipi pridruži još košarkaša, ali ovo je sasvim dovoljan razlog za veselje i temelj za napeto iščekivanje.

Još ćemo neko vrijeme sačekati, film izlazi najranije 2021. godine.

TAGOVIkošarka lebron james space jam space jam 2