Film i TV

vrrrh

Aside Banners

Priča se da je u tajnosti snimljen Borat 2 – naaaaaaajs, znaš kako

Piše , Objavljeno

U kolovozu se pisalo kako je Sacha Baron Cohen viđen u Los Angelesu s filmskom ekipom. Za svoje mockumentaryje je uglavnom najbolje operirao kada su svi oko njega bili u potpunom neznanju, ali sada mu je ipak profil puno veći nego ranije pa ne može zavarati bilo koga. Ali očito da ipak još uvijek može.

Priča se da je snimljen nastavak Borata te da je Cohen njuškama iz filmske industrije prikazao film. Collider izvještava da Cohen više ne glumi Borata jer je Borat postao veći od života, ali Borat sad mora biti undercover kako bi izvršio svoju dužnost donošenja slave domovini kazahstanskoj. Cohen pomiče granice stvarnosti, izvor tvrdi da u filmu Cohen glumi Borata koji glumi Cohena. Drugi izvor pak tvrdi da taj opis nije točan, ali je potvrđeno postojanje filma.

Iskreno – svejedno nam je, ali želimo neki novi Cohenov mockumentary. Ozbiljne filmske uloge mu leže, njegovi igrani projekti su hit or miss, ali mockumentary je nešto što nam treba.

Originalni Borat je zaradio 262 milijuna dolara sada već davne 2006. godine, a počeo je samo kao reporter u Ali G talk showu. Vrijeme je za dvojku.

Jig is up. Nama je ovo dovoljno da vjerujemo u skorašnje gledanje Borka.

TAGOVIborat