Film i TV

ona kad su ju ukinuli

Aside Banners

Još par dana ćeš moći gledati Prijatelje na Netflixu, onda slijedi prazan pogled i tama u duši tvojoj

Piše , Objavljeno

Već smo pisali o slučaju ukidanja Prijatelja na Netflixu, ali to je bilo u periodu kasnog ljeta kada nam se 2020. godina činila miljama daleko. Evo sada je postalo itekako realno.

Ne znamo jesu li ti omiljena serija ili samo serija koju uključiš kad više ne znaš što izabrati za gledanje, ali prijatelji su druga najstreamanija serija u povijesti, ali od 1. siječnja više neće biti dostupni na Netflixu. Godinu dana su se vrtili, Netflix je za taj potez Warneru iskeširao 100 milijuna dolara, ali sada je gotovo. No mas. Kaput. Vertig.

Nakon toga slijedi tama, sve do svibnja kada će Prijatelji premijeru doživjeti na novom streaming gigantu i jednom od glavnih Netflix konkurenata HBO Maxu. I ne, HBO Max nije isto što i HBO Go. Bar ne zasad.

Nekoć su samo Netflix i Hulu dobivali serije od drugih TV i kablovskih postaja, ali sada svaka kompanija želi svoju streaming uslugu. I skoro sve smo imali na Netflixu, bez brige i pameti, ali sada se opet vraćamo u segmentaciju tržišta i teške odluke biranja između streaming servisa kao nekoć između kablovskih providera ili TV kanala.

Osim Prijatelja, Netflix će izgubiti i The Office. Ali… ALI!!!

Dobit će Seinfeld. Tako da ćemo mi iz Idesha ipak biti i dalje okej s Netflixom.

TAGOVIfriends hbo Netflix Prijatelji serije TV serije