Film i TV

gledamo

Aside Banners

Priprema se epska serija o Mikeu Tysonu, još jedna u nizu kontroverznih biografija

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Hulu nam je predstavio kratkim trailerom svoju novu dokumentarnu seriju o Mike Tysonu. Serija bi svoju premijeru trebala doživjeti 25. kolovoza ove godine te će se ekskluzivno emitirati samo na ovoj streaming platformi. Hulu se očito ne zadovoljava trećim mjestom u streaming svijetu iza Netflixa i HBO-a pa će pomoću ovog nadolazećeg hita pokušati privući dio publike koji obožava legendarnog boksača. Zanimljivo je također kako će početkom kolovoza na Hulu doći i prequel Predatora tako da možemo očekivati vrlo prometno ljeto u njihovom slučaju.

Trailer pokazuje sve ključne momente već od prije poznate Tysonove biografije. Trevante Rhodes preuzeo je ulogu glavnog lika, a široj publici mogao bi biti poznat po svojoj ulozi u, Oscarom nagrađenoj drami, Mjesečina. Koliko možemo vidjeti iz teaser trailera dobro se snašao u oponašanju specifičnog Tysonovog govora, iako fizički možda nema toliko sličnosti sa boksačem.

U seriji će se prikazati Tysonovi problemi sa alkoholom i drogama, njegove raskalašene zabave te problemi sa temperamentom i optužbama za zlostavljanje i silovanje zbog koje je 1992. godine završio u zatvoru. Naravno prikazati će se i njegovo boksačko umijeće u ringu gdje je pobjeđivao velikane kao što su Michael Spinks, Tony Tucker i Carl Williams, sve nokautima kako je samo Iron Mike znao.

Trailer nam otkriva i kratki segment u kojemu Tyson grize Holyfielda za uho u njihovom drugom meču nakon što ga je Holyfield prethodno savladao tehničkim nokautom. Tyson je u svom podcastu Hotboxin priznao kako mu je to najteži trenutak u karijeri te da je to napravio iz čistog očaja kada je shvatio da drugačije ne može pobijediti. Osim što je uspješan podcaster, Tyson se u posljednje vrijeme bacio u biznis sa proizvodima od konoplje pa je tako došao na ideju napraviti gumene bombone u obliku uha sa nazivom Mike bites. Zato ako ikada dobijete nagon nekoga ugristi za uho samo pojedite ove gumene bombone sa kanabisom i mirni ste…doslovno.

TAGOVIboks hbo hulu mike tyson Netflix