Film i TV

prvi pogled

Aside Banners

Prva fotka Joaquina Phoenixa iz (još jednog) projekta o Jokeru – jesmo li mulci jer počinjemo vjerovati u ovo?

Piše , Objavljeno

Ovog ljeta je najavljeno kako ćemo dobiti još jednog Jokera – nakon Jacka Nicholsona, Heatha Ledgera i Jareda Leta, okrutni osmijeh Batmanovog glavnog protivnika će na lice staviti Joaquin Phoenix.

Redatelj tog filma, koji ničim neće biti povezan s dosadašnjim DC ostvarenjima, Todd Phillips je na svom Instagramu objavio prvu sliku Joaquina Phoenixa u ulozi Jokera.

Ovdje je bez ikakve šminke pa nam je teško reći kako je ovo prva slika Jokera, ali je očito da je ovo Joker prije nego što je postao gothamski princ zločina. U ovoj adaptaciji će se zvati Arthur, a ovakve objave služe za hajpanje oko filma koji bi mogao biti prvi kvalitetan DC film u dugo vremena.

Još ne znamo kako će Aquaman ispasti, ali mračna studija lika kao što je Joker nam zvuči itekako privlačno, pogotovo jer volimo i cijenimo Phoenixov rad.

Phoenix je u intervjuu za webstranicu Collider rekao kako je ovaj film teško klasificirati u određeni žanr, kako nije u pitanju ni superjunački film ni blockbuster već jedinstveno ostvarenje strastvenog redatelja Todda Phillipsa. Naravno – može sve biti i jedna velika obmana kako bismo slijepo povjerovali u obećanja, ali molimo se da su istina.

Film izlazi 4. listopada 2019. godine, a osim Phoenixa ćemo vidjeti i Roberta De Nira, Zazie Beetz, Frances Conroy i Marca Marona.

TAGOVIbatman DC joaquin phoenix joker todd phillips

Komentiraj