Film i TV

vodenčova

Aside Banners

Prvi trailer za Aquamana: Jason Momoa izgleda opako kao vladar morskih dubina

Piše , Objavljeno

Aquaman je oduvijek bio predmet ismijavanja – nakon prolaska zlatnih i srebrnih era za strip, priče o superjunacima su postajale ozbiljnije i mračnije, a plavušan Aquaman, kralj Atlantide je izrugivan zbog svoje supermoći da komunicira s morskim bićima, a ni odijelo baš nije pomoglo.

U HBO-voj hit seriji Entourage smo gledali protagonista Vincea kako ruši rekord s angažmanom u Aquamanu (kojeg je u seriji režirao James Cameron), ali stvarnosvjetsku ekranizaciju dobivamo tek ove godine.

Ne, ovo nije trailer. Ovo je Entourage verzija Akvača.

.

Aquamana smo imali priliku gledati u neslavnom Justice Leagueu, dokazano je da će Momoa odraditi dobar posao – iako nam nisu sjele njegova “fuck yeah” dobacivanja, mogli su mu scenaristi napisati neke opake opaske.

Napokon dobivamo i solo film s Momoom u glavnoj ulozi. Na Comic-conu u San Diegu su prikazali trailer za Aquamana, a ostatak svijeta se oduševio scenama iz filma.

DC je malo usporio sa stvaranjem vlastitog “superpovezanog” svemira po uzoru na Marvel pa ćemo tako gledati solo-priče. Osim Aquamana, najavljeni su i filmovi Shazam i Wonder Woman 1984. Uz njih ćemo dobiti priliku i gledati čak dva filma o Jokeru – u jednom će klauna glumiti Joaquin Phoneix, a u drugom ćemo gledati Jareda Letoa koji će reprizirati Jokera iz Suicide Squada.

Ako Aquaman bude uspješan, moguće da DC-ju porastu apetiti pa da se požele razgranati. Premijera Aquamana? 21. prosinca ove godine.

Pogledajte trailer, stavite datum u kalendar.

.

TAGOVIAquaman DC film

Komentiraj