Film i TV

Kick-Ass je postao Bad-Ass!

Aside Banners

Stigao prvi trailer za Kick-Ass 2

Piše , Objavljeno

Malo tko je mogao te 2010. predvidjeti da će relativno jeftina akcijska komedija o skupini neobičnih superjunaka postati jedan od najvećih kino hitova godine, ali Kick-Ass je u potpunosti opravdao svoje ime. Nakon tri duge godine, napokon smo dobili prvi trailer nastavka, i možemo reći da kika es, i to dvostruko!

Kick-ass 2

Kad bi pogledi ubijali…

Priznajemo, treba i nama malo odmora od svih tih Batmana, Supermana i Osvetnika. Sva sreća da je tu novi Kick-Ass (dobro, nije baš TU, ali pet mjeseci prođe dok si trepnuo), koji, ako ćemo suditi po prvom traileru, izgleda kao jako dobra zabava. Red tabačine, red političke nekorektnosti i red totalnih luđaka, uz nabrijani vizual i glazbu, su provjereni recept za ovu akcijsku parodiju, u kojoj se obični ‘zamaškarani’ klinci šoraju po gradu i postaju svjetske legende.

Dvoje neklasičnih superjunaka, štreber Dave Lizewski (Aaron Taylor-Johnson) i dinamitna klinka Mindy (Chloë Grace Moretz) će ponovno odjenuti svoje kostime i postati Kick-Ass i Hit-Girl, te se još jednom suprotstaviti bogatom i krvi žednom The Mother Fuckeru (Christopher Mintz-Plasse). Da, da, glavni negativac je kralj šmokljana koji se zove Majkojebac!

Ovaj put, nažalost (ili na sreću), nećemo gledati Nicholasa Cagea, ali će zato tu biti niz drugih genijalnih ‘superjunaka’, poput Battle Guya i Night Bitch. A Jim Carrey u ulozi Pukovnika Zvjezdice i Trakice (tako bi valjda glasio hrvatski prijevod imena Colonel Stars and Stripes), sveameričkog luđaka kojem je obična vojska ‘za curice’? Sad kad smo ovako nabrijani na tarapanu, tko će dočekati 16. kolovoza…

TAGOVIHit-Girl jim carrey Kick-Ass Mother Fucker superjunak trailer

Komentiraj