Film i TV

udri ga nije ti brat

Aside Banners

Prvi trailer za nastavak Creeda – Adonis nazad u ringu, Rocky opet u njegovom kutu

Piše , Objavljeno

Svira Kendrickov DNA u traileru – nama već dosta.

Prvi Creed nas je pozitivno iznenadio, Ryan Coogler i Michael B. Jordan su odradili vrhunski posao, a nakon Rocky šestice smo mislili da nema apsolutno nikakve nade za franšizu.

Adonis je sin Apolla Creeda, jednog od najvećih (fiktivnih) boksača svih vremena koji je umro u ringu nakon susreta sa sovjetskim strojem – Ivanom Dragom. Vremena su se promijenila, Sovjetski savez više ne postoji, ali Drago je još uvijek tu. I njegov sin je aktivni boksač koji Apollu stoji na putu prema svjetskoj dominaciji. Naravno, tu je i osveta. Kakav bi to film bio bez osvete tragičnog preminulog oca?

Ne vjerujemo da će film previše zaći u patetiku, pozitivni smo i čekamo rezultate.

Michael B. Jordan postaje jedna od najvećih zvijezda današnjice, pojavljuje se svuda, a drugi Creed će mu svakako doprinijeti slavi jer je poznato da su boksački filmovi plodno tlo za vrhunske glumačke izvedbe. Još gospodin izgleda kako izgleda tako da će vjerojatno i značajan dio ženske publike dofurati u kino. Osim Michaela B. Jordana, gledat ćemo i Stallonea naravno, predivnu Tessu Thompson, Wood Harris i Phylicia Rashad također glume. Ono što nas posebno veseli je činjenica da Dolph Lundgren reprizira svoju ulogu Ivana Drage, zlikovca kojeg mrze svi pravi ljubitelji američkih vrijednosti.

Tko će gledat? Ja, ja!

.

Baci oko i na plakat. Ne možemo vjerovat kako lik izgleda. Rad i trud. Trening i prehrana isto valjda.

creed 2 plakat

TAGOVIblockbuster boks creed film michael b. jordan rocky sylvester stallone

Komentiraj