Film i TV

Ne liči na dobro

Aside Banners

Prvi trailer za Zombieland seriju izgleda… čudno

Piše , Objavljeno

Možda smo jednostavno previše voljeli film, možda ovi novi likovi ne sjedaju kako spada, a možda nam je već pomalo i dosta zombija. Koji god razlog bio, prvi trailer Zombieland serije nije nas oduševio.

Zombieland serija

Nedavno smo pisali o Amazonovu proboju na tržište TV serija, a perjanica njihova programa je po najavama upravo serija Zombieland. Ona bi se trebala nastavljati na događaje iz filma, prenijeti svijet postapokalipse na jednak način, te sve to učiniti s istim likovima koje glume drugi glumci. Pilot je dostupan ekskluzivno na stranici Amazon Instant, a najavio ga je i prvi pravi trailer.

Trailer:

Nećemo suditi samo na osnovu viđenog u traileru, ali po prvim kritikama i komentarima, da se zaključiti da je pilot prilično veliki fijasko. I iz ovog kratkog videa možemo primjetiti da je produkcija vidno siromašna i da vizualno nije ništa spektakularno, da su glumci dosta bezlični, a humor gotovo tinejdžerski plitak. Takve stvari odmah iskaču i bodu u oči, pogotovo kada je izvornik postavio tako visoke standarde.

Zombieland serija

Ipak, ovakvim serijama treba dati priliku da se malo razviju i razmašu, da stvore bazu fanova i da nauče na nekim početničkim greškama. Cipele u kojima je gazio film nije nimalo lako obući, pogotovo s nepoznatim glumcima i daleko manje love. Ono na što se treba usredotočiti jest humor i duh izvornika, te što vjernije pokušati kopirati i kasnije razvijati upravo taj segment. Mi se samo nadamo da loše inicijalne ocjene neće značiti i kraj ovog zanimljivog projekta.

TAGOVIamazon trailer serije zombi Zombieland

Komentiraj