Film i TV

ništa za nas

Aside Banners

Prvih 19 filmova o Jamesu Bondu se besplatno prikazuju na Youtubeu, ali ne i kod nas

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

Da ti poštedimo vrijeme odmah – odgovor na pitanje iz naslova nemamo. Ovo nije prvi put da smo geolokacijski uskraćeni za neke od najdivnijih internetskih izleta u besplatan sadržaj. Sjećate se besplatnog emitiranja Sailor Moon na Youtubeu? Htjeli smo biti dio toga, kao i neki od vas, ali tu je isto zapelo.

Zašto smrdimo? Nema smisla. Bezobrazno je. I još moramo čitati kako je Amerima j*beno.

Od Dr. Noa iz 1962. godine pa sve do The World is Not Enough s Pierceom Brosnanom iz 1999. godine – sve je dostupno na Youtubeu posve besplatno, ali samo ako živiš u Sjedinjenim Američkim Državama. Kada ćemo imati slobodan internet? Zašto nikad? (Iako – kad pogledamo ljude samo na našem Facebook feedu, možda sloboda i nije baš najbolja moguća ideja.)

Nismo sigurni otkud je uopće ova ideja iskočila braći Amerima, povodom čega je prvih 19 Bondova stavljeno na Youtube, ali smo i dalje razočarani jer smo Hrvati kojima je sadržaj blokiran u njihovoj maloj državi.

Ne zna se ni dokad će ovi filmovi biti dostupni na Youtubeu. Bome čudno sve nešto, ali ako imaš VPN i pristup američkim IP adresama, mogao bi pasti jedan Bond maraton. Ili se uvijek možeš okrenuti klasičnim hrvatskim putevima dolaska do željenog video sadržaja. Nećemo o tom puno, ali sve znadeš.

TAGOVI007 james bond youtube