Film i TV

gleda se

Aside Banners

Prvu epizodu Appleove nove hit serije The Afterparty možeš pogledati besplatno na Youtubeu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Nakon uspjeha filma Knives Out smo otkrili i seriju Only Murders in the Building pa smo skužili da nam je omiljeni žanr zapravo dobri stari “whodunit”. Ili po hrvaški “kojepočiniozloćin”.

Sada i Apple TV+ konja za utrku ima. Apple TV+ nas je kupio s Tedom Lassom pa su nam i budući njihovi projekti na radaru. The Afterparty je krimi-komedija na čije recenzije smo nabasali prije nekoliko tjedana jer ozbiljni recenzenti imaju priliku gledati serije znatno ranije nego mi obični smrtnici.

Prva epizoda Afterpartyja je dostupna potpuno besplatno na Youtubeu, nema nikakvih geografskih ograničenja kao što je znalo biti ranije u slučajevima ovakvih “besplatnih Youtube” promocija. Trailer? Tu je.

A radnja? Na obljetnici srednjoškolske mature umre jedan od kolega, a dva detektiva istražuju zločin te ispituju sve svjedoke kako bi riješili slučaj. Možda ne zvuči posebno, ali ako voliš filmove – Afterparty bi ti itekako mogao sjesti. Svaka epizoda je napravljena kao drukčiji žanr, u ovoj prvoj epizodi pratimo događaje iz perspektive lika po imenu Aniq, a njegova epizoda je obrađena kao romantična komedija.

Pozitivne recenzije, Tiffany Haddish, Ben Schwartz, Dave Franco i Ilana Glazer? Yes, please.

Želiš gledati prvu epizodu? Naruči neku dostavu i stisni play.

TAGOVIapple tv + krimi serije serije streaming ratovi whodunit