Film i TV

mrtvibazen

Aside Banners

Radujte se, narodi: premijera Deadpoola pomaknuta – ali još ranije!

Piše , Objavljeno

Deadpool je bio nevjerojatan hit one jedne godine kada je izašao. Okej, guglat ćemo. 2016. je bila u pitanju. Prvi superjunački film koji je pokrenuo trend superjunačkih filmova ocijenjenih s R (to ti znači da ima puno psovanja, seksa i krvi), dotad su se studijske glavešine trudile prodati film svima iznad 13 godina. Ryan Reynolds se iskupio za lošeg Deadpoola u onom filmu o Wolverineu, postao je još veća filmska zvijezda, a čini nam se kako Deadpool vlak ne planira stati.

Premijera drugog dijela o plaćeniku s ustima (loše je kad prevedeš) je trebala biti 1. lipnja, ali je pomaknuta dva tjedna ranije na 18. svibnja. Možda vama dva tjedna ne zvuči previše, ali nama itekako znači. I još onda nakon premijere moramo čekati tjedan dana da u srijedu bude jeftinija karta. Znači, itekako znači.

20th Century Fox je izmiješao datume premijera za svoja tri filma kako bi izbjegli preklapanje dva X-Men filma na međunarodnom tržištu. Po starom programu bi The New Mutants i Deadpool bili u kinima u isto vrijeme. Ovako je Deadpool pomaknut ranije, The New Mutants su pomaknuti za 10 mjeseci i izaći će tek u veljači 2019. godine, a Gambit s Channing Tatumom stiže također u veljači 2019. godine.

Ovo će se sigurno još jednom promijeniti jer priča ne drži vodu – prema novom rasporedu i Gambit i Novi mutanti će biti u kinima paralelno. Nadamo se da je sve u redu s Novim mutantima, to je film kojem se jako veselimo jer bi trebao biti najmračniji superjunački film ikad.

Kako bilo da bilo – daj nam Deadpoola.

.

TAGOVIdeadpool disney kino marvel premijera ryan reynolds superjunaci

Komentiraj