Film i TV

yessss

Aside Banners

Napokon trailer za seriju o jedinstvenom i malenom superjunaku – Raising Dion

Piše , Objavljeno

Netflix je napokon izbacio trailer za seriju koju smo spomenuli u članku o serijama koje iščekujemo ove jeseni. Raising Dion je priča o čudesnom klincu koji otkriva supermoći, ali i njegovoj majci koja ga mora zaštititi od svijeta koji je privučen malom Dionu.

U glavnoj ulozi ćemo gledati Ja’Siaha Younga, klinju kojem je ovo prva uloga i nadamo se da ćemo ga jednom gledati na velikim ekranima kao što danas gledamo i Michaela B. Jordana, njegovog on-screen oca koji je preminuo pa se majka mora sama brinuti o uistinu posebnom sinu.

Majka Nicole pokušava skriti od svijeta Dionove moći, ali naravno da to nije lak zadatak.

Baci oko na trailer:

.

Kad smo bili puno mlađi, sanjali smo kako ćemo svaki dan moći gledati superjunake. Tada ih nije bilo previše i onda smo čak bili oduševljeni s lošim superhero ostvarenjima kao što je Spawn. Danas smo toliko prezasićeni superjunacima da stvarno većinu naslova ni ne gledamo, biramo samo one najbolje. Putem su otpali i Arrow i sasvim solidni Flash, za Agents of Shield nismo imali strpljenja, ali Raising Dion izgleda kao serija koja uzima posve novi kut pri stvaranju svog superjunaka i to je ono što nas iskreno veseli. Hoće li im uspjeti bivanje drukčijom serijom od drugih? Vidjet ćemo 4. listopada.

TAGOVImichael b. jordan Netflix raising dion serije