Film i TV

klon malek

Aside Banners

Rami Malek, zvijezda Mr. Robota će glumiti Freddie Mercurya, nećete vjerovati koliko mu je sličan

Piše , Objavljeno

Rami Maleka znamo još otkad je bio klinac iz onog polusmiješnog sitcoma s Michaelom Rappaportom, a onda nas je oduševio s ulogom u Mr. Robotu (treća sezona na putu!). Sada je dobio priliku za ulogu života (realno, uglavnom su uloge života one u biografskim filmovima) – glumit će Freddieja Mercurya, jednog, jedinog, neponovljivog.

Čini nam se da se film o Mercuryu sprema desetljećima, Sasha Baron Cohen je jedno vrijeme imao zajamčenu ovu ulogu i bili smo sigurni da će odraditi dobar posao, ali se odjednom samo prestalo pričati o tome.

I evo… Nekoliko godina poslije izroni vijest da je uloga pripala Ramiju Maleku. Nismo to mogli nikako vidjeti, ali sada je Entertainment Weekly objavio prvu sliku Maleka kao Mercurya i ne možemo se prestati čuditi. Sličnost nevjerojatna, a vjerujemo da Malek ima ono što je potrebno da utjelovi Mercurya onako kako i priliči.

Pogledajte sami:

Ime filma je Bohemian Rhapsody, a režirat će ga Bryan Singer (hvala za X-Mene). Radnja filma će pratiti rast Queena od 1970. godine pa sve do Live Aid koncerta 1985. godine.

TAGOVIBryan Singer film freddie mercury mr. robot queen rami malek

Komentiraj