Film i TV

koga ćeš zvati?

Aside Banners

Novi trailer za nove Ghostbusterse, originali se vraćaju (i ne, nema veze sa ženskim rebootom)

Piše , Objavljeno

Znamo da ćemo vidjeti i Billa Murraya u ovom rebootu Ghostbustersa i nama je to sasvim dovoljno da se već predbilježimo za gledanje filma, ali sada kad smo pogledali trailer smo sigurni da stojimo u redu za kartu, 0.75L Cole i kokice u posebnoj kantici.

Ghostbuster: Afterlife se nastavlja na hitove iz 1984. godine i 1989., a za sve poznavatelje – to su filmovi koje je režirao Jason Reitman. Osim Billa Murraya, vidjet ćemo i Dana Aykroyda, Ernieja Hudsona i Sigourney Weaver. Ovo je praktički najveći poklon ikad za svu djecu koja su gubila mliječne zube u osamdesetima i devedesetima. Uz njih će glumiti i Paul Rudd, zlatni retriver Hollywooda u ljudskom obliku te Finn Wolfhard koji nakon Stranger Thingsa još jednom pronalazi način da se uplete u nešto paranormalno.

Daj baci oko na trailer i nabrij se na ovu priču koja čak i ima šanse da bude priča s glavom i repom, a nije samo prilika da se uprihodi novi keš zahvaljujući nostalgiji. Stvarno izgleda fantastično, a pri samom pogledu na Ectomobile kako juri kroz polje nam se puls povećava.

Ovaj film nema veze s rebootom iz 2016. godine sa cijelom ženskom glumačkom postavom. Možda nismo fer jer nismo ni pokušali pogledati taj film, ali jedan je Bill Murray, ne vidimo kako Melissa McCarthy može nadoknaditi najvećeg cara među glumcima.

TAGOVIghostbusters