Film i TV

daj nam u venu

Aside Banners

Redatelji Avengersa i Chris Hemsworth opet skupa u akcijskom trileru koji stiže ravno na Netflix

Piše , Objavljeno

Chris Hemsworth je sve. Jede kako treba, vježba kao sportaš, izgleda kao sportaš, frizura mu je uvijek besprijekorna (osim kad je izblajhan za potrebe prvog Thora), a često pokazuje i dokazuje svoju duhovitu stranu. No ovaj put, u filmu Extraction, imenovanom kao najveće smeće koje bi u devedesetima izašlo ravno na VHS, je hardkor akcijska zvijezda koja skače s litica, šamara ljude lopatama i proživljava traumatična sjećanja koja uključuju njegovu obitelj.

Redatelji Avengersa, braća Russo su ovaj put u producentskoj ulozi, a film je režirao Sam Hargrave koji je koordinirao vratolomije u Marvel svemiru tako da očekujemo puno od ovog filma, a pod puno mislimo “2 sata bezmozgovne zabave koja podsjeća na dobre stare akcijske sa Stalloneom”.

Trailer… obećava?

Hemsworth se u filmu zove Tyler Rake i odlazi u Bangladeš kako bi spasio otetog sina kralja kriminala.

Film ne stiže na VHS, ali stiže ravno na Netflix što je često ekvivalent VHS-u u današnje vrijeme. Gledat ga možeš 24. travnja. Mi hoćemo.

A ako se želiš napucati kao Thor, baci oko na Hemsworthovu aplikaciju za fitness Centr koju je dao besplatno na korištenje zbog svih ovih karantena posvuda.

TAGOVIavengers Chris Hemsworth Netflix