Film i TV

ufuf

Aside Banners

Remake Lion Kinga ima nevjerojatnu glumačku postavu – više ne hejtamo što rade remake

Piše , Objavljeno

“Igrani” remake Lion Kinga nam se nije činio kao dobra ideja, baš kao što je to bio slučaj s Knjigom o džungli i Ljepoticom i zvijeri, ali kada smo vidjeli rezultate – bili smo zadovoljni. Oba filma su kvalitetno iskoristila tehnologiju današnjice kako bi ispričali priče iz (nečijeg) djetinjstva. Naravno da su pritom zaradili masu novca.

Isti slučaj će biti s Kraljem lavova, jednim od filmova koji je bio zaslužan za Disney renesansu u devedesetima.

Jon Favreau će režirati film, pokazao je da se dobro nosi s Disney vlasništvom (Jungle Book je njegov, a i Disneyu je preko Marvelovih pleća zaradio masu novca jer je bio upetljan i u Iron Mana), a osoba koja je svijetu obznanila vijest o glumačkoj postavi Lion Kinga je Beyonce. Zašto ne kad upravo ona ima najveći broj followera na društvenim mrežama od svih ljudi i kompanija upetljanih u ovaj film?

Tako je potvrdila glasine da će upravo ona dati glas odrasloj Nali, a otprije već znamo da će Simba progovoriti glasom Donalda Glovera (još znan kao Childish Gambino).

James Earl Jones će opet dati glas Mufasi, a okrutnom ujaku Scaru glas ipak neće dati Hugh Jackman – kako se nagađalo mjesecima, već ćemo čuti Chiwetela Ejiofora. Ono što nas posebno veseli je što se našlo mjesta i za Erica Andrea i Johna Olivera. Ma e… Ovaj film gledamo čim se pojavi u kinima.

Daleke 2019.

TAGOVIbeyonce CGI disney donald glover film kino kralj lavova lion king remake

Komentiraj