Film i TV

Wubba-lubba-dub-dub!

Aside Banners

Rick and Morty se vraćaju u novim avanturama! Izašla je najava za 7. sezonu, a najavili i datum premijere

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot/rickandmorty/adultswim

Adult Swim, tvrtka iza serija, podijelila je teaser trailer za novu sezonu, koji se u potpunosti fokusira na Ricka Sancheza. Sudeći po prvom traileru, sedma sezona animirane serije za odrasle usredotočit će se na svađu između Ricka C-137 i Ricka Primea.

Datum izlaska nije najavljen, za sad imamo okvirni jesenski period izlaska, no Adult Swim je potvrdio da će taj datum podijeliti sljedeći tjedan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rick and Morty (@rickandmorty)

Sedma sezona Ricka i Mortyja također će biti i prva sezona na kojoj kokreator serije, Justin Roiland, nije sudjelovao nakon što je, ranije ove godine, dobio otkaz. Roiland je bio glas iza nekolicine likova u seriji, uključujući i glavne likove, stoga je bilo potrebno naći adekvatnu zabavu.

Adult Swim nije znao tko će posuditi glas Ricku Sanchezu i Mortyju Smithu u budućim sezonama. Na San Diego Comic-Conu prošlog mjeseca, producent Steve Levy podijelio je novosti o novom glasovnom sastavu, napominjući da se “približavaju” pronalasku zamjene, potvrđujući da će novi glasovni sastav oponašati glasove iz prethodnih sezona, prenosi nam IGN.

Uskoro ćemo saznati što nas očekuje u novim avanturama djeda i unuka, a do tada se možemo prisjetiti starih avantura.

TAGOVIadult swim animirana serija Morty Smith najava nova sezona rick and morty Rick Sanchez sezona 7