Film i TV

ma još 100

Aside Banners

Ridley Scott će režirati još jedan prequel Aliena

Piše , Objavljeno

Nastavak filma Alien: Covenant je u procesu nastanka. Piše se scenarij, nadamo se bolji od onog za Covenant. Ridley Scott će opet preuzeti redateljsku palicu (kojom će, nadamo se, izmlatiti svakog tko ne bude odrađivao dobar posao).

Skoro trideset godina pauze je bilo u Alien franšizi (ne brojimo ona čuda od Aliena protiv Predatora) kada se u kinima ukazao Prometheus od kojeg smo očekivali puno, možda i previše. Očekivanja se nisu ispunila te kobne 2012. godine, a Covenant je premijerno prikazan u kinima 2017. godine. Film je potonuo na boxofficeu, čak smo mislili da više nikad nećemo vidjeti ksenomorfa u akciji, ali neki ljudi su još uvijek hrabri (ili pohlepni).

Ridley Scott će nastaviti istraživati ovu priču u kojoj bi moglo biti mesa za nešto pozitivno. Disney i Fox studiji su se pospojili, Scott se nada da će Alien pronaći siguran dom među Disney franšizama kao što su Star Warsi i Marvelov svemir. Dodao je u nedavnom intervjuu za Hollywood Reporter kako nije zainteresiran za prevrtanje nostalgičnih premisa već kako želi isprobati neke svježe ideje kako bi franšiza mogla zadržati svoju dugovječnost. Pa hajde, veselimo se ovim svježim takeovima.

TAGOVIalien ridley scott

Komentiraj