Film i TV

Napokon!

Aside Banners

Robot Combat League: Napokon prave borbe robota!

Piše , Objavljeno

Borbe robota? Kvragu da! Zaboravite dosadašnje u kojima smo gledali limene borce na kotačima ili gusjenicama, kojima se upravlja putem daljinskih upravljača, jer Robot Combat League konačno donosi pravu stvar u stvarni svijet, što znači da Real Steel postaje realnost.

Veliki, uspravni, samostojeći roboti koje kontrolira ljudski dvojac u mehaničkom egzoskeletu, metalna makljaža i akcija. Vaš voditelj je kečerska legenda i frontman benda Fozzy, Chris Jericho, a kanal koji nam donosi ovu borbenu reality emisiju jest Syfy, u našoj regiji znan kao Sci Fi Channel.

Robot Combat League nova je reality emisija na kanalu Syfy, ali ovo je reality koji ćemo gledati s guštom. Dvadeset i četiri natjecatelja, raspoređenih u dvanaest dvojaca koji se sastoje od jednog “robo-jockeya“, odnosno borca, te jednog inženjera, takozvanog “robo-techa“. Zajedno, oni upravljaju robotom visokim otprilike 2,4 metra, koji se bori protiv sličnog robotskog suparnika u ringu. Kako bi borbe bile pravične, od “robo-jockeya” se očekuje da zna osnove boksa ili kakve borilačke vještine – sa znanjem stečenim barem preko video igara – dok se od “robo-techa” očekuje poznavanje robotike i mehanike.
Znanje na stranu, ovo je emisija koja garantira akciju kakvu do sada nismo gledali na televiziji, a mogli smo gledati Robot Wars koje je vodio Craig Charles, a.k.a Lister iz Crvenog patuljka, te američku verziju, Robot Wars Extreme, koje je vodio još jedan kečer, veteran Mick Foley. Ono što nam sada nudi Syfy je borbeno natjecanje u maniri Real Steela.

Vaš voditelj je Chris Jericho, svestrani zabavljač i prvak WWE ringa, doživotni metalac i pjevač benda Fozzy, domaćin Revolverovih Golden Gods nagrada, čovjek iznimnih atletskih i komičarskih sposobnosti. Natjecatelji dolaze iz raznih krajeva, a zajednička osobina im je ljubav prema robotici, te variraju od profesionalaca specijalnih efekata i znanstvenika, do MMA boraca i dugogodišnjih entuzijasta. Sami roboti nisu predmet sprdnje, a kada ih vidite u punoj akciji, jedino što ćete pomisliti jest: “Konačno!”

Najbolja stvar od svega jest da je prva epizoda u cijelosti dostupna na službenoj stranici kanala Syfy, ali ipak preporučujemo da požurite, jer je možda postavljena tamo samo na ograničeno vrijeme. Ako je maknu, Google je vaš prijatelj, tražite preko sajtova koji nude streaming TV serija. Neka borbe započnu!

TAGOVIborbe borbe robota Chris Jericho robot combat league roboti

Komentiraj