Film i TV

ne čuvaju nas anđeli nego komradi

Aside Banners

Ruski film o superjunacima (i jednom medvjedu) ima novi trailer, a već je najavljen i nastavak

Piše , Objavljeno

Ako vam nije dosta desetak filmova o superjunacima iz američke tvornice snova, možda trebate početi tražiti po svjetskom tržištu. Nakon Kineza, superjunačkoj pošasti su se pridružili i Rusi sa svom silom CGI efekata. I humanoidnim medvjedom. Trailer je vani već dva dana, a tek sad smo prestali hiperventilirati od oduševljenja pa smo u stanju napisati pokoji redak.

Prvo pogledaj trailer, onda ćemo dalje lako.

O filmu Zaschitniki (Zaštitnici jel’) smo već pisali kad smo tek saznali da se snima, a moramo priznati da izgleda impresivno. Čak i bolje od nekih holivudskih govanaca koja nam serviraju u kinima, a mi ih redovno gutamo. Kašalj kašalj zadnji X-Meni kašalj…

Radnja je smještena u razdoblju Hladnog rata, vlada regrutira mutante iz svih zemalja Sovjetskog saveza kako bi spasili Majčicu Rašu od superzlikovca. Čovjek medvjed, Earthbender i žena koja se pretvara u vodu… Ma sve daj, samo da je ima prefiks super. Redatelj je Sarik Andreasyan, poznat kao Armenac koji je snimio American Heist, film s Anakinom Skywalkerom Haydenom Christensenom, Adrien Brodyem i Akonom.

Superjunački filmovi imaju dobru prođu u Rusiji, a poznavajući povijest – Rusi uvijek misle da sve mogu bolje od Amera. Rusi toliko vjeruju u svoj proizvod da su dogovorili i nastavak iako ni “jedinica” još nije izašla u kinima.

Premijera je trebala biti krajem ove godine, ali to se ipak neće dogoditi pa film možemo očekivati u prvoj polovici 2017.

TAGOVIDC film marvel rusija superjunaci

Komentiraj