Film i TV

boom boom boom

Aside Banners

Ryan Reynolds u akcijskom spektaklu 6 Undeground – ovoliko eksplozija ima samo Michael Bay

Piše , Objavljeno

Pričalo se o ovom filmu i prije nego se znalo da se zove 6 Underground, nagađalo se, a napokon smo dobili trailer i uvid u akcijski film s Ryan Reynoldsom iza čijeg kormila stoji nitko drugi nego redatelj koji bi trebao prezime promijeniti u C4 – Michael Bay.

6 Underground je film o šestero ljudi za koje se smatra da su mrtvi pa oni odluče postati osvetnici koji čiste svijet od zlih ljudi. A kako ćeš ući u trag nekom tko je mrtav? Sigurni smo da će biti neki twist koji će zakomplicirati stvari jer očito je da ne može sve biti tako divno i bajno i jednostavno (jer je baš jednostavno kad svi misle da si mrtav).

Provjeri trailer:

.

Ryan Reynolds je vođa ovog odreda, nismo dobili njegovu uobičajenu over-the-top šaljivu osobnost u ovom filmu, ali možda ni ne želimo pretjerivanje s forama – dovoljno će nam biti pretjerivanje s eksplozijama i tu i tamo koja dobro tempirana fora. Ako ovo dobro prođe, već vidimo kako postaje franšiza.

Film stiže na Netflix 13. prosinca i sigurno neće biti dobro kritički primljen kao nedavno prikazani Irishman koji će također pronaći put do Netflixa, ali ćemo ga svejedno gledati kad smo već pijavice koje koriste tuđi account.

TAGOVIakcija film Filmovi michael bay Netflix ryan reynolds