Film i TV

is forever

Aside Banners

RZA, Method Man i ostali na malim ekranima: dolazi nam serija o nastanku Wu Tang Clana!

Piše , Objavljeno

Ovo je skoro dobro kao kad smo čuli najavu za igru Def Jam Vendetta: Fight For New York!

Hulu je streaming servis koji još uvijek pokušava sustići Netflix. Možda im to ne uspijeva količinom originalnog sadržaja, ali kvalitativno su se iskazali već nekoliko puta (Castle Rock, Handmaiden’s Tale…). Sada su kao budući dodatak svom originalnom katalogu dodali i Wu-Tan: An American Saga. Naslov nam je dosta da se razveselimo.

Variety je izvijestio kako će ova serija od deset epizoda pratiti put Bobbyja Diggsa, mladića koji živi u New Yorku devedesetih godina. Bobby Diggs na kraju postane RZA i formira čuveni Wu-Tang Clan. Scenarij pišu sam RZA i Alex Tse, a Method Man je izvršni producent.

Možda dobijemo čistu biografsku priču, a možda se ove legende odluče začiniti stvari i ubaciti neke scene inspirirane kung-fu filmovima, baš kao što im je i glazba inspirirana istom tematikom.

RZA je izjavio kako je uzbuđen oko suradnje s Huluom te istraživanjem Wuniverzuma (katastrofalna tvorenica) te kako će serija povećati Wu-Tangov inspirativan stil zabave. Dodao je i sljedeće:

“In the immortal words of ODB ‘Wu-Tang is for the children.'”

Vrhunski. Možda bude animirana serija? Možda bude igrana serija? Ništa još ne znamo, ali smo nabrijani. JER OVO SE DOGAĐA!

TAGOVIhulu Netflix serije wu tang clan wu-tang

Komentiraj