Film i TV

wow

Aside Banners

Scorsesejev Irishman ima novi trailer – Pacino, Pesci i De Niro se opet druže / BRUTALNO

Piše , Objavljeno

Tri dobitnika Oscara u jednom filmu, a dobitnik Oscara ih režira. I još masa likova koje znaš i voliš.

Netflix si je osigurao Breaking Bad film i Irishmana, ako ovako nastave, ne moraju se uopće bojati konkurencije.

Imali smo priliku još u srpnju vidjeti teaser trailer s kratkim scenama iz filma, ali sada dobivamo malo konteksta i vidimo glumce u njihovim ulogama.

.

Film će prikazati život Franka “The Irishmana” Sheerana, plaćenog ubojice koji je radio za mafiju i koji je ubio više od 25 ljudi, a vjeruje se da je ubio i Jimmy Hoffu – a to ubojstvo je jedno od najmisterioznijih u američkoj novijoj povijesti.

Hoffa je nestao 1975. godine, a Sheerana će prikazati kroz brojna desetljeća. Svima nam je jasno da De Niro nije više u cvijetu mladosti, a radnja filma će se odvijati kroz jako dugačak period. Za razliku od dosadašnjih ustaljenih metoda pomlađivanja uz pomoć make-upa, proteza ili upotrebe drugog glumca (sjetite se Loopera) – Scorsese je digitalno pomladio De Nira, a to je i Ang Lee napravio Will Smithu u filmu koji također dolazi uskoro – Gemini Man.

“Zamislite da vidite De Nira onako kako je izgledao tijekom drugog dijela Kuma, tako ćemo ga vidjeti opet.”, izjavio je jedan od producenata filma, a složit ćete se da je to nešto što vrijedi vidjeti.

Film je nastao prema romanu Charlesa Brandta I Heard You Paint Houses, a u filmu ćemo vidjeti još brojne poznate face kao što su Jesse Plemons, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Harvey Keitel i Ray Romano. Radnja se proteže kroz nekoliko desetljeća, a tu uskače računalna tehnologija koja će pomladiti Bobby de Nira, a vjerojatno i druge glumce. Putovanje kroz vrijeme nikad nije izgledalo bolje.

Nego… Gdje je Ray Liotta? On nam fali u ovoj kombinaciji.

TAGOVIirishman Martin Scorsese Netflix robert de niro