Film i TV

it's showtime!

Aside Banners

Seks, droge i showtime: HBO ima seriju o legendarnim Lakersima iz osamdesetih

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Lakersi iz osamdesetih su igrali nevjerojatnu košarku. Pat Riley ih je vodio, Magic Johnson i Kareem Abdul Jabbar su predvodili Showtime Lakerse, a osamdesete su bile obilježene raskoši, seksom i drogom. Sada ćemo dobiti i seriju o tome. Ranije smo čuli za ovaj projekt, bojali smo se da će biti smeće, ali sada kada smo vidjeli prvi trailer – DAJ NAM ODMAH TO, SADA ODMAH!

Rijetkost su kvalitetne igrane sportske serije, a igranih serija utemeljenih na stvarnim događajima gotovo i nema. Bar se mi ne možemo sjetiti nijedne.

Adam McKay
je njuška koja je režirala Anchormana, Vice i The Big Short, a sav svoj fokus posljednjih nekoliko godina je odlučio posvetiti televizijskom projektu nazvanom Winning Time. Projektu pretrpanom vrhunskim glumačkim imenima, dovoljno će ti biti da pogledaš trailer.

Puno ime serije je Winning Time: The Rise and Fall of the Lakers Dynasty, a projekt je doveo do još jednog pada – McKay i Will Ferrell su prekinuli dugogodišnje prijateljstvo upravo zbog serije. Ferrell je vjerovao da će upravo on glumiti vlasnika Lakersa, ali se McKay predomislio i zamijenio ga je sa Johnom C. Reillyjem jer ga je smatrao prikladnijim za ulogu. E da, i nije rekao Ferrellu. Navodno još uvijek ne pričaju.

John C. Reilly će u seriji glumiti vlasnika Lakersa Jerryja Bussa, a osim njega ćemo gledati Adriena Brodyja, Jasona Segela, Jasona Clarkea, Sally Field… Ma e. Nestrpljivi smo. Kad će taj ožujak 2022. godine?

TAGOVIhbo HBO Max košarka los angeles lakers serije sport will ferrell