Film i TV

Jedva čekanye

Aside Banners

Serija I Am Groot u kolovozu dolazi na Disney+, a Disney+ već ovog tjedna

Piše , Objavljeno

Izvor: Twitter Screenshot

Čitaj: još jedna prilika za kupovinu medenog mercha. Baby Yoda ne zaslužuje visiti sam cijelo vrijeme!

Serija kratkih filmova bit će premijerno prikazana 10. kolovoza i bit će usredotočena na lik Baby Groota kojemu će glas još jednom posuditi Vin Diesel, prenosi The Verge.

Marvel Studio je fanove o nadolazećoj seriji obavijestio jednostavnim tweetom, u kojemu se može vidjeti Baby Groot koji odmara naslonjen na legendarni Walkman Petera Quilla (kojega glumi Chris Pratt) i ima njegove slušalice u ušima.

Na slici se mogu vidjeti i dva sitna četverooka bića nalik, koliko pingvinima, toliko i dupinima, koja još nismo imali priliku vidjeti ni u jednom The Guardians of the Galaxy filmu. To najvjerojatnije znači da će imati svoje mjesto u ovoj seriji.

Marvel seriju opisuje kao praćenje slavnih dana Baby Groota tijekom odrastanja i upadanje u nevolje među zvijezdama.

Osim postera, Marvel i Disney nisu otkrili mnogo više o seriji.

Ostaje nepoznanica hoće li se u seriji pojaviti još koji Guardian ili će se priča fokusirati isključivo na Groota… i njegov ograničeni vokabular.

Disney na svojoj streaming usluzi već ima nekoliko kratkih serija (većinski namijenjenih djeci) koje prate voljene sporedne likove koji možda nisu bili u središtu pozornosti u filmovima u kojima su se pojavili, kao što su Dug Days, Olaf Presents i Ice Age Scrat Tales.

Ovo je prvi originalni spinoff The Guardians of the Galaxy do sada, ali nije i posljednji.

Live-action Guardians of the Galaxy Holiday Special emitirat će se ekskluzivno na Disney+ u prosincu.

Vijesti o novim projektima na streaming servisu Disney+ će postati sve važnije jer će od utorka, 14. lipnja biti dostupan i u Hrvatskoj.

 

TAGOVIbaby groot baby yoda disney marvel the guardians of the galaxy