Film i TV

Top 10!

Aside Banners

Najzanimljivije nove serije koje stižu na TV

Pogledajte izbor 10 najzanimljivijih novih serija koje će na televizijske ekrane doći već ove jeseni.

Piše , Objavljeno

Ekipa sa televizijskog sajta Serijala.com sastavila je listu od 10 najzanimljivijih novih serija koje su do sada predstavljene za iduću televizijsku sezonu, a stižu početkom jesenu. Ima svega, od komedije, akcije, postapokaliptične znanstvene fantastike…

1. Last Resort

Sjajan autor? Check. Shawn Ryan ranije je kreirao The Shield, Terriers i The Chicago Code. Sjajan glavni glumac? Check. Andre Braugher nagrađen je Emmyjem za Homicide:Life on the Street te nominiran za Men of a Certain Age. Zanimljiva ideja? Check. Last Resort može se pohvaliti konceptom te idejom koju zbilja još nismo vidjeli na televiziji…

Braugher predvodi postavu kao kapetan nuklearne podmornice koja dobiva naređenja da ispali projektile na Pakistan te pobije preko 4 milijuna nedužnih civila. Umjesto toga, posada na čelu s njenim kapetanom oglušuje se direktnu zapovijed te iskrcava na malen otočić te proglašava vlastitu nezavisnu, nuklearno sposobnu državu.

2. The Following

Jedan od najaznimljivijih projekata nove sezone svakako je Foxova serija The Following. Ostavljena tek za zimski dio televizijske sezone 2012/2013, serija Kevina Williamsona (The Vampire Diaries, The O.C.) u svom je kratkom predstavljanju od nešto manje od četiri minute, ostavila odličan dojam. Kevin Bacon glumi umirovljenog agenta FBI-a koji se vraća na posao nakon što je manijakalni serijski ubojica (James Purefoy) pobjegao iz zatvora u koji ga je osam godina ranije agent Ryan Hardy (Bacon) strpao. Joe Carroll (Purefoy) nije gubio vrijeme zatvoren te je stvorio svojevrsni kult serijskih ubojica koji ga izvan zidina zatvora čeka.

Kevin Bacon
je pristao na snimanje petnaest epizoda u prvoj sezoni koje bi se emitirale tjedan za tjednom, kao što je to nekoć veliki Foxov hit 24 radio. Trailer odiše napetom atmosferom i konstantnim osjećajem neizvjesnosti, a glumačka postava jedan je od većih aduta ove serije. Jedva čekamo da bacimo pogled na novu Foxovu seriju, a nadamo se da će i ispuniti naša očekivanja.

PROČITAJTE OSTATAK LISTE – Deset najzanimljivijih najavljenih novih serija

TAGOVILast Resort serije The Following top lista

Komentiraj