Film i TV

Aside Banners

Seth McFarlane, tvorac Family Guya i Teda, radi Star Trek parodiju koja izgleda nevjerojatno

Piše , Objavljeno

Fox je TV kuća koja često otkazuje naše najdraže serije pa se nadamo da se to neće dogoditi i s The Orville, novom serijom Setha McFarlanea koja je “inspirirana” jednom od naših najomiljenijih serija ikad – Star Trekom.

McFarlane je lik koji je stvorio Family Guya i Teda, ali i lik koji je uništio jednu od dodjela Oscara zahvaljujući svom voditeljskom govnu od angažmana. S obzirom da smo dobri vjernici (u špageti čudovište i Toma Cruisea), oprostit ćemo mu i njegovom novom projektu ćemo dati šansu.

The Orville je očito pokušaj parodije Star Treka, a najčudnije od svega je što nam se čini kao da će i uspjeti. Radnja je smještena 400 godina u budućnost, a pratit ćemo dogodovštine posade američkog svemirskog broda USS Orville koji putuje vanjskim svemirom, a posada je šarolika kao što i očekujemo od ovakvih serija. Hoće li svemir biti samo mjesto radnje sitcomu s klišej forama ili ćemo stvarno dobiti sitcom s pravom SF pričom i ismijavanjem znanstveno fantastičnih tropa? Morat ćemo sačekati jesen da to saznamo.

Izvršni producent je Jon Favreau koji će također i režirati pilot, a znaš da je on opak igrač jer je režirao i Iron Mana i glumio je u ultimativnom feelgood filmu Chef, a i srušio je neke rekorde s igranom verzijom Knjige o džungli kojoj su svi predviđali propast.

McFarlane, ovo ti je zadnja šansa koju ti dajemo. Pazi što ćeš napraviti s njom.

TAGOVIorville seth mcfarlane sitcom star trek

Komentiraj