Film i TV

Aside Banners

Shazam je od danas u kinima – hoće li opravdati očekivanja?

Piše , Objavljeno

Ono što je donedavno bio samo jedan od mnogih filmova o superherojima u nastajanju, danas je spremno pridružiti se DC-evoj franšizi!

Shazam, ranije poznat kao kapetan Marvel, broji već 80 godina avantura u stripovima, pojavljivao se na televiziji i video igrama, a sada je konačno zasjao i na velikom platnu.

Asher Angel igra mladog Billy Batsona, Zachary Levi (iz serije Chuck) je Shazam, a Kick Ass lik Mark Strong igra glavnog antagonista Dr. Sivanu.

Warner Bros je ranije prošle godine objavio službeni sinopsis Shazama! koji na veselje mnogih ljubitelja stripa otkriva kako će film pratiti izvornu priču.

Svi imamo superheroja u nama, potrebno je samo malo magije da izađe na vidjelo. U slučaju Billyja Batsona (Angel), uzvikivanje jedne riječi — SHAZAM! — može ovog 14-godišnjeg djeteta iz udomiteljske obitelji pretvoriti u odraslog Super Heroja Shazama (Levi), zahvaljujući drevnom čarobnjaku. I dalje dijete u srcu – unutar nabildanog, božanskog tijela – Shazam uživa u ovoj odrasloj verziji sebe radeći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supersilama: zabavlja se s njima! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Može li preskočiti test društvenih studija? Shazam se trudi isprobati granice svojih sposobnosti s radosnom nepromišljenošću djeteta. Ali ubrzo će morati ovladati tim silama kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana (Strong).”

Hoće li Shazaam opravdati očekivanja, saznat ćemo već danas!

TAGOVIDC dc comics franšiza shazam

Komentiraj