Film i TV

Aside Banners

Dobit ćemo reboot filma She’s All That. Glavnu ulogu u filmu He’s All That glumi TikTok senzacija

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Baš kad pomisliš da je Hollywood pokrao sve što se moglo pokrasti, da je pročeprkao po grobovima filmske povijesti i probrao što želi napraviti opet u pomanjkanju drugih ideja, oni te iznenade.

I ne iznenade te na način da smisle nešto potpuno originalno zbog čega ti mozak eksplodira. Oni nađu još nešto po čemu mogu lešinariti.

Stiže reboot filma She’s All That. Ona je sve to. “Legendarni” film s Freddie Prinze Jr.-om gdje on jednu djevojku koja nije nimalo kul pretvori u djevojku koja je totalno kul. Pogledaj trailer da se prisjetiš.

.

Djevojku je glumila Rachael Leigh Cook, a film je bio hit. U svoje vrijeme. Danas teško da bi mu to uspjelo sad kad imamo Netflix gdje novih romantičnih komedija u stilu She’s All That ima na bacanje.

Oh pa gle vraga… Reboot dolazi na Netflix. Netflix je iza ovog!

I tako… TikTok senzacija je Addison Rae koja će glumiti glavnu ulogu u filmu He’s All That. Druge glumce baš i ne znamo, ali vraćaju se Rachael Leigh Cook i Matthew Lillard iz originala. Tu će glumiti nove likove. Whatever.

Ovo je sinopsis. Ne šalimo se. Službeni sinopsis.

Film se poigrava s originalnim zapletom teen klasika iz 1999. godine She’s All That. Suvremena priča prati influencericu (Rae) koja prihvaća izazov da pretvori najvećeg luzera u školi u kralja maturalne večeri.

Oh bože. Redatelj je Mark Waters koji je režirao Mean Girls i Freaky Friday. Ovo će biti toliko loše da će biti toliko dobro. Dok ne izađe, možeš pogledati original.

TAGOVIaddison rae influencer Netflix romanticna-komedija she's all that