Film i TV

ay caramba!

Aside Banners

Simpsoni i Futurama dobivaju mlađeg brata

Piše , Objavljeno

Tvorac Simpsona i Futurame najavio treću crtanu seriju

Matt Groening, tata Simpsona i Futurame u plejadi buljookih animiranih likova ima mašte i volje za novu vrstu koju će prikazati, dakako, na Netflixu.

73528-the-simpsons-01

Groening je zasad ugovorio dvadeset epizoda iliti dvije sezone po deset epki za galopirajućeg giganta Netflix, ali o tome kako, gdje, što i zašto nemamo pojma. Iako ne znamo ništa o imenu, radnji i likovima, znamo da će se raditi o crossoveru Simpsona i Futurame (neš ti iznenađenja) pa se radujemo novoj komediji.

futurama

Iako je vijest svježa ispod peke, prošlog ComicCona dao je naslutiti da će do ovoga doći kad ga je jedan od novinara priupitao o mogućnosti nove animirane serije, što je on potvrdio zbog potencijala Netflixa na kojoj se Futurama ‘vrti’. Tada je rekao da bi to mogao biti reboot ovog crtanog serijala, pa možda možemo očekivati novu svemirsku epopeju. Netflix voli Groeninga, pa mu je tako uskrsnuo zamrlu Futuramu, zbog čega će joj se odužiti novim projektom i pridružiti se novopridošlim crtićima BoJack Horseman, F Is for Family i Dr. Seuss’ Green Eggs and Ham koji čeka svoju premijeru.

I dok neimenovani projekt čeka pilot, žuti Simpsoni završili su u svoju 27. sezonu prije nekoliko tjedana, a za jesen najavili 28. kada će slaviti 600. epizodu. Ay caramba!

TAGOVIfuturama matt groening Simpsoni

Komentiraj