Film i TV

who you gonna call?

Aside Banners

Sljedeće godine ponovno gledamo Bill Murraya kao Ghostbustera

Piše , Objavljeno

Ok, nije breaking news jer da će se Murray ponovno vratiti u kultnu ulogu istjerivača duhova znamo već neko vrijeme, ali sada je kako se kaže – službeno. Uz Billa vraćaju se i Sigourney Weaver,  Dan Aykroyd, Ernie Hudson i Annie Potts, a ekipa je završila sa snimanjem ‘Ghostbusters 2020‘ koji je najavljen u kinima za 10. srpnja sljedeće godine.

Redatelj Jason Reitman, mali je od Ivana Reitmana koji je režirao prva dva nastavka, 1984. i 1989. godine. Ghostbusters 2020 treći je nastavak, no sveukupno četvrti film u franšizi jer je 2016. izašao reboot Paul Feiga u kojem je čitava postava bila ženska.

Nastavak je smješten u istom svijetu kao prva dva filma te prati njihovu priču samo s drugom generacijom. Glumac Aykroyd  je u intervjuu otkrio kako će ovaj film biti i svojevrsni tribute preminulome glumcu i kolegi Haroldu Ramisu, te da će mu na neki mali način odati počast i u samome filmu.

Redatelj je objavio fotku na Instagramu u kojoj je obznanio da su završili sa snimanjem, a uz njega se nalaze i otac te članovi glumačke postave među kojima vidimo i poznata lica. Tu je i Finn Wolfhard iz Stranger Thingsa te gotovo neprepoznatljiva Mckenna Grace koja će u novim istjerivačima imati glavnu ulogu.

Od novih lica tu su još i Carrie con koja će glumiti samohranu majku, Paull Rudd kao  profesor i Bokeem Woodbine (Fargo 2) kao šerif.  To su više manje sve informacije koje su do sada izašle o filmu, no ne brinite, obavijestit ćemo vas o svakom novom traileru.

Ipak su to…

TAGOVIbill murray ghostbusters 2020 trailer