Film i TV

Mr. MiB's

Aside Banners

Sljedeću godinu filmsku industriju obilježit će obrade starih klasika: Men in Black is Back!

Piše , Objavljeno

Izašao je trailer za novi Men in Black: International koji dolazi u kina 14. lipnja 2019!

Sljedeću godinu filmsku industriju obilježiti će razni remakeovi, rebootovi i spinoff-ovi, od Disneyevih klasika kao što su Kralj lavova i Aladdin do reboota Shafta, Hellboya, Pet Sematary, Addam’s Family i dosta drugih plus neki o kojima se još uvijek spekulira.

Hollywood već zadnjih 10ak godina intenzivno igra na našu nostalgiju i donosi nam različite obrade starih klasika što nije čudno; jednostavnije, jeftinije i sigurnije je obraditi nešto staro, ali već provjereno dobro, nego stvarati novo. I iako ćemo uvijek rado hrliti u kina pogledati remake našeg najdražeg crtića iz djetinjstva ili omiljenog akcijskog filma, postoji opasnost da nam te uspomene unište kroz jeftin pokušaj zarade na račun naše nostalgije.

No, nećemo biti pesimisiti, pogotovo jer nas novi trailer Men in Black: International spinoff-a koji smo upravo pogledali poprilično veseli. Iako je teško zamisliti ekipu u crnom bez Will Smitha i Tommy Lee Jonesa, moramo priznati da smo uzbuđeni vidjeti ovu postavu na okupu: Marvelova zvijezda Chris Hemsworth ponovno će se udružiti s Thorovom Tessom Thompson u glavnim ulogama, Liam Neeson imati će također bitnu ulogu kao šef MIB ogranka u UK, a tu su i Kumail Nanjiani, Rebecca Ferguson i Emma Thompson koja utjelovljuje Agent O- jedini lik koji se već pojavio u Men in Black, i to u posljednjem djelu.

Što i sam naslov implicira, akcija ovoga puta vodi agente na međunarodno putovanje. Iako će se radnja uglavnom odvijati u Londonu, Hesmworth-Thompson duo će se naći i na brojnim drugim lokacijama diljem svijeta u borbi da spase svijet.

Veliku promjenu u ritmu filma i samom dijalogu zasigurno će unijeti Thompson koja je prva glavna ženska uloga u MIB, a glumi ženu u potrazi za tajnom MIB organizacijom već 20 godina. Uskoro se udružuje s Agentom H (Hemsworth) i zajedno hrle u misiju da zaustave međunarodnu katastrofu.

Osim novih glumaca, ovaj spinoff će režirati i novi redatelj, a radi se o F. Gary Grayu koji je radio Friday i Fate of the Furious.

I ako se pitate hoće li se Will Smith ili Tommy Lee Jones barem pojaviti u novom filmu, najvjerojatnije neće, osim ako tu informaciju ne skrivaju kao iznenađenje.

Prije nego pogledate trailer, još da napomenemo kako će izvorni producenti MIB Walter Parkes i Laurie MacDonald nadzirati i ovaj film, zajedno sa Steven Spielgerom, što bi nas trebalo utješiti da novi MiB neće biti totalni promašaj.

Javite u komentarima kakav vam se čini trailer i kojem se remakeu/rebootu/spinoff-u sljedeće godine najviše veselite?

 

TAGOVIChris Hemsworth men in black Men in Black: International spinoff tessa thompson will smith

Komentiraj