Film i TV

Potpuna katastrofa ili...?

Aside Banners

Snima se pilot za ‘Krypton’ – seriju o Supermanovom djedu. Previše?

Piše , Objavljeno

Bilo bi super da je serija o Supermanovom djedu super, ali nekakva čudna jeza nam se zavukla u kosti.

Filmovi o superjunacima su osvojili Hollywood, a odnedavno i svaka televizijska kuća želi imati svoju seriju o superjunacima. Arrow, Flash, Daredevil, Gotham, Agenti Shielda su samo neki od superjunačkih naslova koji se pojavljuju u obliku serija, a čini se kako će se još jedan naslov pridružiti ovima.

David S. Goyer (Man of Steel, Dark Knight trilogija…) razvija priču za prequel Supermanovom postojanju koji bi se zvao, vrlo jednostavno, Krypton.

Serija se razvija za Syfy Channel, a Syfy je službeno odobrio i pilot. Ako pilot dobro prođe, mogli bismo gledati seriju o životu na Kriptonu – i to bez uništavanja planeta.

Radnja bi bila smještena dvije generacije prije uništenja Supermanovog planeta i pratili bismo Supermanovog djeda – čija je Kuća Ela (House of El) posramljena, a on se bori kako bi obitelji vratio čast i spasio svijet od kaosa.

Dosad nismo imali priliku gledati život starijih Kriptonaca, a ova serija – ako do realizacije dođe – bi mogla ponuditi nešto novo superjunačkom žanru.

Barem nešto novije od Supergirl.

A Krypton bi mogao biti i potpuna katastrofa – posljednji korak u cijeđenju superjunačkog žanra. Naravno da navijamo za pozitivniji ishod.

TAGOVIDC serije superjunaci

Komentiraj